Visa kyutbildningar.se som: Mobil

Referenser - Kyutbildningar.se

Läs mer om vad några av våra medverkande skolor tycker om KYutbildningar.se

"Studentum erbjuder en portal där våra skolor och utbildningar syns på ett informativt sätt samtidigt som Studentum erbjuder saklig information gällande olika studievägar och studieformer. Vi får väldigt många intresseanmälningar via Studentum och kombinationen av saklig information, möjligheterna till att ställa frågor och betygssätta oss gör att vi väljer Studentum som marknadsföringskanal"

Eva Appelgren
Marknadsansvarig
AcadeMedia


”Vi har sedan 2007 haft ett framgångsrikt samarbete med Studentum, där de hjälper oss nå ut med våra utbildningar till rätt målgrupp och vi får ett stort antal elever genom dem. De mätbara resultaten och statistiken talar sitt tydliga språk att det är på internet många söker sin utbildning idag.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!"

Annika Matthed
Utbildningssekreterare
Lärcentrum Vansbro


”Vi på EC Utbildning har stor nytta av den exponering som Studentum ger oss och ingen annan genererar så många intresseanmälningar till våra utbildningar.”

P-O Lindgren
Utbildningschef
EC utbildning


”Vi är fullt ut nöjda med det utfall marknadsföringen via Studentum givit oss. Till det skall läggas det mycket trevliga bemötandet från vår kontaktperson på Studentum.”

Owe Wiklund
Berzeliusskolan


 

”Vi har använt Studentum sedan 2008 och är nöjda med vårt samarbete. Förutom att synas för många aktivt letande studieintresserade är det bekvämt då det enda vi behöver göra är att kontakta de intresserade eleverna. Vi ser fram emot fortsättningen tillsammans.”

Heidi Simonsen
Gruppledare KY
Sensus studieförbund Region Västra Sverige


”Vi startade vårt samarbete med Studentum 2006, och är väldigt nöjda med det. Vi gillar att man kan välja flera tjänster för att öka kännedomen om Xenter och våra utbildningar. Det brukar märkas när man gör en aktivitet hos dem.  Studentum är lyhörda och hjälpsamma, och vi gillar att de jobbar med ett långsiktigt perspektiv för att upprätthålla kvalitén på sina tjänster”.

Patrik Lark
Xenter


”Vår utbildningsfilosofi bygger på praktiskt arbete och samarbete. I vår jakt på goda samarbetspartners hittade vi Studentum. Det känns helt rätt att vi varit kunder hos detta utvecklande företag sedan 2006, och använt tjänster som huvudsponsring, riktat utskick och restplatslänkar. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete!”

Hassse Olsson
Administratör för KY-Marknadsföring och Försäljning
samt 8:e intaget för (Yh) Produktionsteknik/Logistik
Arvika Näringslivscentrum


Learning Partner har varit kund sedan 2008 och vi är mycket nöjda med Studentum som marknadsföringskanal. Vi har använt flera av deras tjänster - både breda och nischade - med strålande resultat. Vi kan definitivt rekommendera Studentum som marknadsföringskanal för andra skolor och utbildningsanordnare.

Daniel Bergsten
Styrelseordförande
Learning Partner